معرفی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
هسته اولیه دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی دانشکده مخابرات است که در سال ۱۳۰۷ شمسی در محل فعلی دانشکده مهندسی برق دانشگاه تاسیس و در سال ۱۳۱۸ اساس نامه آن به تصویب مجلس شورای ملی وقت رسیده است. هماکنون دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی با ۱۱ دانشکده ، به فعالیتهای پربار آموزشی خود ادامه می دهد: مهندسی برق ، مهندسی مکانیک ، مهندسی عمران ، مهندسی هوافضا ، مهندسی صنایع ، مهندسی نقشهبرداری ، مهندسی کامپیوتر ، مهندسی و علم مواد ، ریاضی ، فیزیک ، شیمی .
دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی درحال حاضر ۲ قطب علمی ، ۱۹۴ آزمایشگاه پژوهشی و آموزشی ، ۱۳ مرکز پژوهشی ، ۳ گروه پژوهشی ، ۶ پژوهشکده ، ۱۱ شرکت دانش بنیان و ۲۸ شرکت مرکز رشد دارد که در زمینههای تخصصی دانشگاه فعالیت می کنند.
پیشنهاد میشود این مطلب را هم مطالعه کنید: راهنمای عملی انتخاب رشته کنکور سراسری
این دانشگاه توانسته است با عقد قراردادهای بسیار با صنایع گوناگون کشور ، ضمن حل مشکلات تخصصی آنها ، در بسیاری از دستاوردهای پژوهشی ایران سهیم باشد. مجموعه فعالیتهای پژوهشی آن ، حکایت از پویایی دانشگاه در عرصههای مختلف علمی و صنعتی دارد که در پارهای از زمینهها تنها نیروهای متخصص کشور در این دانشگاه فعالیت می کنند یا دانشآموخته این دانشگاهاند.
رتبه علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
براساس پایگاههای معتبر برای رتبهبندی دانشگاهها در جهان ، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی پیشرفت و رشد محسوسی داشتهاست : برطبق آمار پایگاه رتبهبندی ISI ، این دانشگاه در شمار ۱درصد تولیدکنندگان علم در دنیا معرفی شدهاست. همچنین این دانشگاه در رتبهبندی نشریه تایمز در سال ۲۰۱۶ ، در رده ۶۰۱ تا ۸۰۰ دانشگاه برتر جهان و در بین ۷ دانشگاه برتر ایران قرار گرفت.
همچنین در رتبهبندی نشریه تایمز در سال ۲۰۱۸ این دانشگاه در جایگاه ۶۰۱ تا ۸۰۰ جهان و در رتبه ۱۷۳ آسیا و در بین ۵ دانشگاه برتر ایران و بالاتر از دانشگاههایی همچون شریف و تهران قرار گرفت.دانشگاه خواجه نصیر در رتبهبندی موضوعی تایمز در سال ۲۰۱۸ در رشتههای فیزیک و نجوم ، شیمی محض و مهندسی عمومی در جایگاه سوم ایران ، در رشتههای مهندسی عمران ، مهندسی مکانیک و هوافضا ، مهندسی برق و ریاضی و آمار در جایگاه چهارم و در رشته علوم کامپیوتر در جایگاه دوم کشور قرار گرفت.
بر اساس رتبهبندی NTU در سال ۲۰۱۶ دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیر طوسی در جایگاه ۱۴۶ جهان قرار گرفت. بر اساس نظام رتبهبندی URAP دانشگاه صنعتی خواجه نصیر طوسی در زمینه علوم فنی مهندسی ، رایانه و فناوری در جایگاه ۴۶۰ جهان قرار گرفت.
خدمات دانشگاه صنعتی خواجه نصرالدین طوسی
- آموزشی : سامانه آموزشی ، تحصیلات تکمیلی ، آموزش کارشناسی ، آموزش الکترونیکی ، استعدادهای درخشان
- پژوهشی : پست الکترونیک ، جستجو در منابع علمی ، جستجو درپایگاه های خارجی ، اخبار پژوهش ، دفتر ارتباط با صنعت
- فرهنگی و اجتماعی : فعالیت های فرهنگی اجتماعی ، انجمن های علمی دانشگاه ، نشریات دانشجویی ، انجمن اولیا و دانشوران ، کانون های فرهنگی ، کتابخانه ای دارای ۸۴۸۹ جلد کتاب فارسی ۱۲۳۶۳ و ۱۱۷۷عنوان سمینار تحقیقی
- رفاهی : اداره خوابگاه ها ، مرکز مشاوره ، تربیت بدنی ، سامانه رزرو تغذیه ، شاهد وایثارگر ، اداره رفاه (وام)
رشته های ارائه شده در دانشکده های دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
دانشکده ریاضی:
ریاضی محض (جبر ، هندسه و آنالیز) در مقاطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری. ریاضی کاربردی ( آنالیز عددی و تحقیق در عملیات ) در مقاطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری، آمار و ریاضی در مقطع کارشناسی ارشد.
پیشنهاد میشود این مطلب را هم مطالعه کنید: معرفی دانشگاه تهران
دانشکده شیمی:
گروه شیمی فیزیک در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری ، گروه شیمی معدنی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری ، گروه شیمی آلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری ، گروه شیمی تجزیه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری ، گروه شیمی دارویی در مقطع کارشناسی ارشد ، شیمی کاربردی در مقطع کارشناسی.
دانشکده مهندسی برق:
فعالیت گروه در گرایشهای مدارهای مجتمع الکترونیک و افزارههای میکرو و نانو الکتریک در مقاطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری ، فعالیتهای گروه در گرایشهای مهندسی سیستم و سیستمهای کنترل در مقاطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری، فعالیتهای گروه در گرایشهای سیستمهای قدرت و الکترونیک قدرت و ماشینهای الکتریکی در مقاطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری ، گروه مهندسی مخابرات در مقاطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری ، گروه مهندسی پزشکی در مقاطع تحصیلات تکمیلی ، گروه مکاترونیک در مقطع کارشناسی ارشد.
دانشکده مهندسی صنایع:
مهندسی فناوری اطلاعات در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری ، مهندسی تجارت الکترونیکی در مقطع کارشناسی ارشد ، مدیریت سیستم در مقطع کارشناسی ارشد.
دانشکده مهندسی عمران:
سازه ، زلزله ، ژئوتکنیک ، مهندسی آب و سازههای هیدرولیکی ، مهندسی محیط زیست ، مهندسی و مدیریت منابع آب ، راه و ترابری و حمل و نقل ، مهندسی سواحل ، بنادر و سازههای دریایی ، مهندسی و مدیریت ساخت همگی در مقطع تحصیلات تکمیلی.
دانشکده مهندسی کامپیوتر:
سختافزار در مقطع کارشناسی ، نرمافزار در مقطع کارشناسی ، هوش مصنوعی در مقطع کارشناسی ارشد ، معماری کامپیوتر در مقطع کارشناسی ارشد ، شبکههای کامپیوتری در مقطع کارشناسی ارشد.
پیشنهاد میشود این مطلب را هم مطالعه کنید: شهریه دانشگاه غیر انتفاعی 97 - 98
چنانچه بعد از مطالعه این مطلب نیاز به کسب اطلاعات بیشتری در مورد معرفی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی داشتید می توانید با مرکز مشاوره تحصیلی الو مشاوره تماس گرفته و پاسخ سوالات خود را دریافت نمایید. همچنین سایر مطالب تحصیلی ما را نیز مطالعه نمایید:
در صورتی که در حین و یا پس از مطالعه مطلب زیر در خصوص
"معرفی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی"
نیاز به مشاوره و کسب اطلاعات بیشتری در این زمینه یا موضوعات دیگر دارید، میتوانید با مرکز الومشاوره تماس بگیرید. تا سوالات و ابهامات شما به طور کامل برطرف شوند
۹۰۹۹۰۷۲۹۵۸
تماس فقط از تلفن ثابت بدون کد و صفر
مشاورین متخصص ما همه روزه (حتی جمعه و ایام تعطیل) از ساعت ۹ صبح الی ۱۲ شب آماده پاسخگویی به تمامی سوالات شما میباشند
شما می توانید در قسمت دیدگاه سوالات خود را با مشاوران ما درمیان بگذارید …
منبع:معرفی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
معرفی رشته تكنسين پروتزهای دندانی-معرفی رشته مدیریت بازرگانی-معرفی رشته مهندسی نفت-معرفی رشته مهندسی فناوری اطلاعات (IT)-معرفی رشته امور گمرکی-معرفی رشته مهندسی برق-معرفی دانشگاه شاهد-معرفی رشته مهندسی عمران-معرفی رشته مهندسی سیستم-معرفی رشته کاردانی فنی عملیات پتروشیمی-معرفی رشته مهندسی معماری-معرفی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی-معرفی دانشگاه صنعتی اصفهان-معرفی رشته مهندسی مکانیک-
:: برچسبها:
معرفی رشته ,
انتخاب رشته ,
دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 107
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0